Læsk Raspberries Kombucha 25CL, ØKO

25 DKK

KØLEVARE!

Raspberries Kombucha fra Læsk er kombucha med hindbær-i-flertal. Ingen kunstig aroma eller koncentrat tilsat, kun juice fra rigtige hindbær som man kender dem fra naturen. En smuk, knaldrød økologisk kombucha, der både er fryd for øjne og smagsløg.

Holdbarhed: 12 mnd.
Opbevaring: Max 5ºC

På lager

Varenummer (SKU): LER1 Kategori:

Beskrivelse

Lidt om Læsk – Fermenterede læskedrikke med mere smag og mindre sukker.

Ligesom med øl, vin og cider, er fermenteringsprocessen én af de vigtigste parametre for smag. I sodavandsbranchen har der imidlertid aldrig været tradition for at fermentere. Det har man lavet om på hos Læsk. Her bruger man alkoholfri fermentering som en aktiv smagsgiver, som samtidig resulterer i produkter med forfriskende syrer og mindre sukker. Deres kombucha er håndbrygget efter traditionelle metoder med nøje udvalgte råvarer, og alt er økologisk. Alle 3 kombucha-varianter har gavnlige, probiotiske bakterier og et lavt sukkerindhold på under 2,5 gram/100 ml.

Læsk er stiftet i 2016 af vennerne Eric og Line, der mødte hinanden i New York, og sidenhen har forenet amerikansk helsetrend med stolte, danske håndværkstraditioner. Udover deres kerneprodukter, består sortimentet af skiftende eksperimenter lavet i samarbejde med andre venner i branchen. Læsk Bryggeriet ligger i To Øl City i Svinninge, og alt kombucha håndbrygges stadig af co-founder Eric.

Yderligere information

Vægt 0.54 kg
Antal

1 stk

Kulsyre

Ja

Lukning

Dåse

Størrelse

25 CL

Pant

A